Over Doré-Mie

The Story of Doré-Mie

Do Ré Mie staat vrij vertaald uit het Japans voor  ‘doe opnieuw’ en ‘Mie’ is een verwijzing naar Japanse/Chinese  pasta.  Oftewel, we zien graag dat mensen blijven terug komen na een eerste keer proeven/kennis maken. Daarnaast ligt  DoRé-Mie makkelijk in het gehoor en is makkelijk te onthouden met een knipoog naar de wel bekende toonladder.

Doré-Mie is opgericht nadat Ilse Kiers zich in diverse  jaren daarvoor in meerdere kookwedstrijden als onderdeel van het Kook Excellentie programma, op zowel nationaal als internationaal niveau in de kijker heeft weten te spelen als talentvolle (Chef) kok met de Japanse keuken als specialiteit.

Doré-Mie is geschoold op de Japanse keuken, waarvan Sushi uiteraard een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Echter zijn er tevens een aantal bekende vlees gerechten aan de kaart toegevoegd, om ook de mensen tegemoet te komen die nog onvoldoende bekend zijn met Sushi  dan wel het nog nooit geproefd hebben.  

Met een open keuken, een smaragd groene inkleuring, een crème achtergrond,  authentieke beelden van oud-Klazienaveen en een zwevende bar  is getracht om een gezellige omgeving te creëren waar je jezelf thuis voelt en die uitnodigt voor een lekkere hap of bite. Uiteraard is men ook welkom voor een lekkere bak goede, authentieke bonen koffie of Cappuccino en een goed verhaal.  De bedoeling is om een volwaardig restaurant te draaien  in combinatie  met een Take-Away & Delivery van de Sushi.

Transparant

Onder het motto eerlijkheid duurt het langst, is er dan ook bewust gekozen voor een OPEN Keuken met zwevende bar zodat men kan zien wat er daadwerkelijk gebeurd in de keuken en dat álle producten écht VERS zijn,  ter plekke VERS bereidt worden en zoveel mogelijk LOKAAL ingekocht worden. 

Verder wordt er bij  Dore-Mie 100%  ELEKTRISCH gekookt  (en dus GASLOOS) en is de dagelijkse leiding in handen van Dames.  

Doré-Mie Restaurant warm

Warm

Doré-Mie Restaurant gezellig

Gezellig

Doré-Mie restaurant vers

Vers

Doré-Mie Restaurant lekker

Lekker

Doré-Mie restaurant vrolijk

Vrolijk