Waar Passie en Kwaliteit Samenkomen
Geboren en getogen in Klazienaveen, ontdekte de oprichter van Doré-Mie al op jonge leeftijd zijn liefde voor koken. Als kind brachten wij uren door in de keuken, gefascineerd door de heerlijke geuren van verse producten. Die passie voor pure smaken en ambacht is de rode draad in ons leven gebleven.
De reis begon met een teeltopleiding, waar interesse in de groei en ontwikkeling van producten zich combineerde met zijn liefde voor de natuur. Toch bleef de keuken trekken, wat ons deed besluiten een koksopleiding te volgen bij het Horeca Drenthe College. Hier leerde men kennis van producten om te zetten in culinaire creaties.
Door de jaren heen is er ervaring op gedaan bij gerenommeerde bedrijven, werden verdiepende cursussen gevolgd en werden extra certificaten behaald. Ook deelnames aan diverse kookwedstrijden, waarin het vakmanschap verder verfijnde. Al deze ervaringen vormen de basis van Doré-Mie.
Bij Doré-Mie draait alles om het delen van deze passie voor prachtige, pure producten. Met een onwrikbare focus op kwaliteit boven kwantiteit, biedt Doré-Mie gerechten waarin vakmanschap en liefde voor het product centraal staan.
Doré-Mie – Voor wie écht wil genieten van puur en eerlijk eten.
